Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПЕРЕМОГА У ЗОНАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З БАСКЕТБОЛУ!

Новина
14.03.2019

ПЕРЕМОГА У ЗОНАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З БАСКЕТБОЛУ!
У рамках ХVІІІ обласних Спортивних ігор 12 та 14 березня пройшли зональні змагання з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти об’єднаних територіальних громад, в яких взяли участь команди Доманівської, Прибузької, Мостівської, Веселинівської ОТГ.
Мостівську ОТГ представляли юнаки та дівчата Мостівського НВК.
Гра була дуже напруженою, ніхто не бажав поступатися супернику, адже кожна команда продемонструвала високий рівень підготовки.
Юнаки Мостівського НВК зайняли почесне ІІмісце та вийшли до фіналу!
Команда дівчат у запеклій боротьби виборола ІІІ місце!

Вітаємо наших спортсменів та тренера - наставника команд , вчителя фізичної культури Мостівського НВК Шуляченка С.В., з перемогою! Бажаємо наснаги та подальшої перемоги, адже попереду команду юнаків чекає боротьба у фінальних змаганнях, які проводитимуться у м. Вознесенськ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше