Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З ДНЕМ РЯТІВНИКА!

Оголошення
17.09.2020
Шановні рятівники! Щиро вітаю Вас з професійним святом! Це свято людей, які щодня стоять на захисті населення, які щомиті готові прийти на допомогу людині, яка потрапила в надзвичайну ситуацію.
Сьогодні працівники місцевої пожежної охорони Мостівської сільської ради на чолі з начальником Жусь Василем Архиповичем гідно виконують поставлені державою завдання, постійно підтверджують свою високу професійність.
Приклади Вашої відваги та рішучості, виявлені під час виконання службових обов’язків, свідчать про те, що в строю місцевої пожежної охорони об’єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями сміливі та мужні люди.
Дякуємо за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями.
Міцного здоров’я вам і вашим родинам, благополуччя, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших жителів.
З повагою,
Надія БАБАНСЬКА
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше