Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Новина
28.06.2020
Шановні друзі!
Прийміть сердечні вітання з нагоди ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!
28 червня 1996 року Верховна Рада України від імені Українського народу, прийняла Основний Закон держави. Конституція України закріплює незалежність нашої країни, в якій життя, здоров’я та безпека людини, її честь та гідність є найвищою соціальною цінністю. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності і соборності України. Завдяки їй у нас є можливість створити розвинуте громадянське суспільство..
Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої держави та громади. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень.
З повагою,
сільський голова Надія БАБАНСЬКА
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше