Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Змагання по волейболу

Новина
05.02.2019

Сьогодні, 5 лютого, у спортивній залі Мостівського НВК  відбувся  міжшкільний  етап  ХVІІІ обласних спортивних ігор з волейболу серед учнів ЗЗСО Мостівської сільської ради , у якому взяли участь юнаки та дівчата Мостівського НВК та Сухобалківської ЗОШ І – ІІІ ст.

  Привітати та підтримати  команди прийшли методисти відділу освіти молоді та спорту Мостівської сільської ради Тарасов С.В. та Постоленко Д.О..

  Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. Усі гравці були сильні та варті перемоги.

  Переможцями турніру стали учні команди Сухобалківської ЗОШ І – ІІІ ступенів , які показали найкращу майстерність гри в волейбол та перемогли  з рахунком:

хлопці  -  5:0

     дівчата -  4:1

Цей день приніс усім учасникам , вболівальникам та гостям неповторні емоції.

     Вітаємо переможців змагань та їх наставника Шукоста Івана Петровича з успіхом,  бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше