Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Управління Державної казначейської служби України у Доманівському районі Миколаївської області (далі – Управління) доводить до відома розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.

Новина
26.10.2021

ОГОЛОШЕННЯ!

Управління Державної казначейської служби України у Доманівському районі Миколаївської області (далі – Управління) доводить до відома розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, що відповідно до статті 23 Бюджетного Кодексу України усі бюджетні призначення втрачають чинність після закінчення бюджетного періоду, за винятком випадків, передбачених ст. 57 Бюджетного Кодексу України та Закону України «Про державний бюджет на 2021 рік».

Для успішного завершення бюджетного року та рівномірного навантаження, враховуючи терміни визначені пунктом 2.3 Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.03.2012 № 309, Управління просить оптимізувати та забезпечити своєчасне подання до органів казначейства документів на фінансування та проведення видатків впродовж листопада-грудня 2021 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше