Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Реалізація проекту "Інформаційно - освітній простір STEMKids" .

Новина
12.12.2019

В рамках Плану удосконалення освітньої послуги на 2019-2023 роки та за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) на території громади реалізовується проект "Інформаційно - освітній простір STEMKids" .
На цьому тижні 4 заклади освіти Мостівської громади отримали обладнання від Програми #DOBRE (ноутбуки, 3-Д принтера, інтерактивні дошки, багатофункціональні пристрої для друку, ламінатори та набори для роботехніки) для впровадження Проекту .
Даний Проект спрямований на створення сучасного інформаційно - освітнього простору STEMKids для дітей нового покоління: інноваторів, всебічно розвинених особистостей здатних до критичного мислення, відповідальних, активних підприємливих громадян .
За кошти сільської ради у заклади освіти закуплено нові сучасні меблі, професійні фотоапарати , акустичні системи та матеріали для ремонтів класів. Реалізація проекту полягає не просто в закупівлі обладнання, проведені ремонтів приміщення , а налагоджені єдиної інформаційної системи, яка зв’яже усі заклади освіти громади, забезпечить доступ дітей та вчителів до сучасних освітніх ресурсів, дасть можливість впроваджувати в освітніх закладах громади STEM-освіту та проводити заняття з роботехніки, електроніки, 3-Д моделювання, займатись дослідницькою діяльністю, мейкерством - для посилення розвитку науково-технічного напрямку в навчально-методичній діяльності на всіх освітніх рівнях, участі у онлайн-конкурсах, скайп-конференціях, онлайн - марафонах, вебінарах. Використання сучасного інформаційно - освітнього простору STEMKids дозволить якісно підготуватись до ЗНО та ДПА, дозволить проводити батьківський всеобуч з використанням інформаційних технологій, стане осередком для проведення позаурочної діяльності для різних категорій учнів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше