Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про можливості розвитку туризму в ОТГ

Новина
18.07.2019

Про можливості розвитку туризму в ОТГ, залучення фінансування на туристичні проекти, визначення сильних та слабких сторін туристичного потенціалу Миколаївщини говорили 15-16 липня на базі Миколаївський Центр розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», за участі Тетяни Тимошенко, радниці з регіонального розвитку Київського ЦРМС, голови Ради Всеукраїнської федерації роботодавців у сфері туризму України, та представників ОТГ Миколаївщини. Учасники тренінгу обговорили важливість ефективної комунікації, як складової розвитку туризму. 
«Громади зараз працюють над створенням Стратегій розвитку, де окремо пріоритетним напрямком вбачають розвиток туризму, який поки що обмежується проведенням невеличких тематичних свят за участі місцевих колективів. Це класно для мешканців громади, але для того, щоб залучити туриста, який хоче нових вражень, потрібно докласти значно більше зусиль» - коментує Тетяна Тимошенко.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше