Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фестиваль під відкритим небом "TUR FEST OPEN AIR".

Фоторепортаж
24.09.2019

20 вересня 2019 року у Мостівській ОТГ за ініціативи ГО «Стабільний соціально-економічний розвиток сіл» (голова Тарасов С.В., керівник проекту Савченко А.В.) та фінансового сприяння Програми DOBRE, Фонду «Ласка» пройшов туристично-краєзнавчий фестиваль під відкритим небом (TUR FEST OPEN AIR), який ще більше згуртував Мостівську громаду навколо ідеї розвитку туристичного напрямку в громаді. До підготовки та проведення фестивалю залучилися майже всі члени ГО, керівники підприємств та організацій с. Мостове, вчителі та учні Мостівського НВК та Олександрівської ЗОШ.
Особливу подяку хочеться висловити директорам, учителям, учням шкіл та дошкільних закладів громади за активну участь, креативність в проведенні фестивалю.
Свято пройшло цікаво та енергійно. Яскраво прикрасили захід своїми виступами аматори сцени Мостівського СБК та гості з Бузької громади. Особливі слова подяки хочеться висловити робочій групі з проведення фестивалю – це люди, на плечі яких ліг весь тягар організації та проведення цього чудового дійства. Це керівнику проекту Савченко А.В., голові ГО Тарасову С.В., членам ГО Постоленко Д., Флакей М., Гінжул А., Пастушенко С.Г., депутату Гриневич Т.М. та завідуючій філії Мостівської бібліотеки Швець А.Р., завідуючій Мостівського БК Кебі О.М.
Слова подяки хочеться висловити сільському голові Бабанській Н.В. за підтримку та допомогу в проведенні свята.
Сподіваємося, що цей фестиваль стане гарною традицією і щорічно буде збирати всіх у такій чудовій атмосфері.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше