Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг "Залучення громадян"

Новина
20.03.2019

20.03.2019 року у приміщенні Відділу освіти Мостівської сільської ради відбувся треніг «Залучення громадян», який проводила учениця ІІ модуля Школи тренерів Альона Савченко. На тренінгу були присутні Наталя Сафронова – програмний спеціаліст програми DOBRE та Алла Дракова – консультант БФ «Ласка».

Під час заходу висвітлювалися ряд питань, а саме: методи і форми залучення громадян, що таке «самоорганізація», залучення громадян до процесу прийняття рішень (громадська участь), які є типи громад, рівні залучення громадян, правова рамка залучення громадян, особливості застосування різних форм залучення мешканців.

По закінченню тренінга ми дійшли висновку, що участь громадян вигідна і важлива для влади і для громади загалом і громадська участь жителів у процесі прийняття рішень є важливим інструментом розвитку громадянського суспільства, розбудови демократії та посилення децентралізації розподілу влади в громаді та країні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше