Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг "Ефективні навички нетворкінгу"

Новина
20.03.2019

У чому полягає головний секрет налагодження нових зв’язків та як підтримувати ті, що вже існують, чому знання основних правил нетворкінгу є сьогодні настільки важливими – про ці та інші питання говорили 19 березня на базі Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», прес-секретарі ОТГ, представники ГО, активісти разом з експертом з питань комунікації Юлією Почебут.

«Як би це нетривіально звучало, але головний секрет побудови взаємовідносин – це щедрість. Допомогти іншій людині просто, наприклад, зробивши телефонний дзвінок знайомому щодо можливостей працевлаштування чи відрекомендувавши вашого друга перед своїм колом друзів, – чи більше ви будете віддавати, тим більше отримаєте натомість» - коментує радниця з питань комунікації Юлія Почебут.

Учасники на практиці спробували метод «швидкого побачення» (speed date) та «метод ліфта», а також випробували теорію «шести рукостискань».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше