Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мостівська ОТГ зустрічає друзів, партнерів, гостей.

Новина
28.05.2019

Мостівська ОТГ зустрічає друзів, партнерів, гостей.
24-25 травня 2019 року в рамках програми ДОБРЕ у Мостівській ОТГ проводилось консультування з питань реалізації Стратегії сталого розвитку, а також моніторинг результатів виконання Стратегії. До складу польсько-української експертної групи входять Пшемислав Фенрих, Магдалена Братко, Оксана Колісник та асистент проекту Людмила Проценко. 
Головними завданнями цієї роботи є систематизація інформації про хід виконання заходів Плану дій Стратегії, ознайомлення з успішними практиками та важливими здобутками громади у зв’язку з виконанням Стратегії, виявлення проблем та потреб у верифікації документу, активізація діяльності моніторингової групи громади.
Завдяки Стратегії ми маємо план та шляхи для подальшого розвитку громади. Всі оновлення та напрацювання будуть внесені до Стратегії, затверджені на сесії та впроваджуватимуться в життя.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше