Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СПЕЦІАЛЬНА БЮДЖЕТНА ДОТАЦІЯ ЗА УТРИМАННЯ КОРІВ УСІХ НАПРЯМІВ ПРОДУКТИВНОСТІ

Новина
12.08.2021

Надається на безповоротній основі одержувачам, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 1 липня поточного року корову в розмірі 5 000 гривень, але не більше 250 000 гривень (далі — дотація за утримання корів).

Дотація за утримання корів надається одержувачам, які не отримували протягом поточного бюджетного періоду дотацію за приріст поголів’я корів відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107.

Для отримання дотації за утримання корів

одержувачі в термін до 31 серпня поточного року подають до Департаменту агропромислового розвитку

  • заявку із зазначенням кількості корів усіх напрямів продуктивності (станом на 1 липня поточного року);
  • довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;
  • копію статуту фермерського господарства (для юридичної особи) або копію договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства (для фермерських господарств, що створені без набуття статусу юридичної особи відповідно до статті 8 і Закону України «Про фермерське господарство»), дійсну на дату подання заявки;
  • копію фінансового документа, що підтверджує наявність чистого доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік, а фермерські господарства, які зареєстровані в поточному році, — копію фінансового звіту або податкову декларацію платника податку за останній звітний період.                                                                                             
  • Подаються оригінали або належним чином засвідчені копії документів в електронній або паперовій формі.
  • Граничний строк подання документів для отримання дотації за утримання корів - 31 серпня поточного року.
  • Документи, подані не в повному обсязі, повертаються одержувачу в триденний строк із зазначенням причини повернення.
  • Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.
  • Заявки та документи надавати департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації за адресою: м.Миколаїв, вул. Спаська,1, каб.1 Довідки за тел. (0512)377827,377402.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше