Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представники Мостівської ОТГ прийняли участь в семінарі

Новина
30.05.2019

Представники Мостівської ОТГ прийняли участь в семінарі, який відбувся 28 травня на базі Миколаївського ЦРМС, де громади обговорювали взаємодію органів місцевого самоврядування з Антимонопольним комітетом в окремих питаннях регуляторної політики і місцевих податків.
«Ми розглядаємо нормативно-правове підгрунття взаємодії органів місцевого самоврядування з обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України, а також - порядок погодження Антимонопольним комітетом проектів нормативно-правових актів органів місцевого самоврядування» - прокоментувала Юлія Іванковська, завідувач юридичного сектору Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
Про місцеві податки і збори в нових умовах міжбюджетних відносин та основні процедури державної регуляторної політики розповіли Анастасія Шульга, Людмила Козлова та Анна Бондар, викладачі інституту державного управління Чорноморського національного університету імені Петра Могили.
Отримана інформація стане в нагоді Мостівській ОТГ в подальшій роботі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше