Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання ради Регіонального розвитку.

Новина
05.03.2019

У понеділок, 4 березня 2019 р, представники Мостівської ОТГ взяли участь у підсумковому засіданні обласної Ради Регіонального розвитку.

На засіданні Президент Петро Порошенко зазначив, що  по всій Україні, і на Миколаївщині зокрема, громади тепер самі можуть приймати рішення, створювати стратегії розвитку, ставити цілі, змінювати життя і звітувати перед кожним жителем.

За словами очільника області, подія стала логічним завершенням масштабної роботи громади та керівників районів, міст, об’єднаних територіальних громад. Затвердженню 1694 проектів, реалізація яких запланована на 2019-2021 роки, передували близько 500 зустрічей з активом громад. Мостівською ОТГ було відпрацьовано та подано 7 проектів, які маємо надію будуть реалізовані в 2019 – 2021 р.

«Ми залучили громадськість, всіх хто хотів, щоб їх міста, села і ОТГ стали сучасними, розвиненими населеними пунктами європейського рівня. І кожен житель побачить, що зроблено у нього на вулиці і в селі та матиме можливість контролювати цей процес», - відзначив голова ОДА.

Олексій Савченко подякував Президенту за системну підтримку Миколаївської області та презентував основні зміни в громадах і те, який фундамент за останні роки вдалося закласти задля сьогоднішнього поступу у майбутнє.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше