Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бюджет для громадян

Новина
17.10.2019

Минулого тижня в нашу школу завітала Олена Заворотченко (експерт Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети"), де представила учням 10-11 класів Бюджет для громадян Мостового. Також розібрались що таке місцевий бюджет, чи мають вони та їх батьки безпосереднє відношення до місцевого бюджету, як можна долучитись до формування місцевого бюджету і чи можна, взагалі?
Багато запитань в молоді виникло, коли заговорили про податки, скільки залишається в громаді, які витрати на школи у громаді та на освіту взагалі та одвічне питання - забагато це чи замало?
На завершення учні об'єднались у 3 команди та пограли в імпровізований квест, заглянули у Бюджети для громадян сусідніх громад, порівняли їх показники, розмірковували чому так.
Багато учнів залишилися задоволеними відповідями, деякі захотіли долучитися до складання бюджету на слідуючий рік та вносили свої пропозиції та ідеї, щодо втілення нових проектів на наступний рік.
Захід видався насиченим, з бурхливими обговореннями та новими цікавими ідеями щодо розвитку Мостівської громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше