Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Приймаємо пропозиції до формування бюджету Мостівської громади на 2020 рік

Новина
10.09.2019

Приймаємо пропозиції до формування бюджету Мостівської громади на 2020 рік
Шановні мешканці Мостівської ОТГ! У нашій громаді розпочато підготовку проекту бюджету на 2020 рік. Шляхом анкетування в рамках програми «Впливай на бюджет своєї громади!» буде проведено дослідження думки жителів Мостівської громади та враховано при визначенні стратегічних та операційних цілей, а також напрямків проектів направлених на соціально-економічний розвиток в нашій громаді. Анкета є повністю анонімною!
Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Також це можуть бути вже підготовлені проекти, в аналогічних сферах. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень місцевої влади, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).
Всі зібрані пропозиції мешканців будуть систематизовані та враховані при формуванні проекту бюджету громади на 2020 рік, а також оприлюднені на інформаційному інтернет-порталі Мостівської громади.
Завантажити та заповнити анкету можливо за адресом: с Мостове, вул. Степова 11 або за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMSHkw8ZxdizTjZf6Vy0HnlwllKV04unl1F_m9HiwkG7qvcQ/viewform?fbclid=IwAR3qjDG5Ot02FjOhbiFmxuBupVrA9vuZj8Lqw3nRcZd9678-BcOAERILNAc

Дякуємо за небайдужість!

Виконавчий комітет
Мостівської сільської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше