Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРО ЗАПОБІГАННЯ ПОЖЕЖ У ПОБУТІ

Новина
03.02.2021

ПРО ЗАПОБІГАННЯ ПОЖЕЖ У ПОБУТІ

     Найвища цінність суспільства - людина. Проте з кожним роком збільшується кількість факторів, які негативно впливають на її життя і здоров'я. В більшості випадків ці фактори породжуються самою людиною: науково-технічним прогресом, діяльністю людини, її необачним поводженням з природою. Пожежа – це одне з найбільш розповсюджених небезпечних явищ, які виникають внаслідок легковажного відношення людей, зокрема дітей, до вогню. Характерною особливістю сучасного житла є наявність горючих матеріалів у вигляді меблів, килимів, книжок, одягу, іграшок, побутових приладів, які мають пластмасові корпуси та деталі, предметів побутової хімії, паперу.

    Усе це створює підвищену пожежну небезпеку особливо при порушенні людьми вимог правил пожежної безпеки. Найбільш поширеними причинами пожеж є: необережне поводження з вогнем (у тому числі при палінні) порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообладнання, електронагрівальних і газових приладів, пічного опалювання, дитячі витівки з сірниками.

     Через невмілі дії людей саме в початковій стадії пожежі, вогонь і постійно супроводжуючий його густий їдкий дим, швидко набирають силу і за лічені хвилини знищують накопичене роками майно, домашні речі, а люди в цих екстремальних умовах отримують отруєння чадним газом і сильні опіки. Саме тому елементарні правила пожежної безпеки в побуті важливо знати кожному громадянинові.

    Давайте разом дбати про безпеку!  Лише разом ми зробимо життя безпечним!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше