Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація результатів акції "Секретний агент"

Новина
02.09.2020
2 вересня 2020 року в приміщенні Мостівської сільської ради відбулася презентація результатів акції «Секретний агент», яку провела Молодіжна рада «Кульбаба» в рамках програмної діяльності БФ «ЛАСКА» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
У червні на території Мостівської ОТГ проходила акція «Секретний агент», у ході якої навчені члени Молодіжної ради перевіряли якість надання послуг у громаді. Робили це приховано, методом секретного агента.
Послуги, які досліджували та аналізували:
1) земельні питання – заява про отримання 2 га землі для ведення особистого селянського господарства – 3 анкети;
2) освітня послуга (консультації) – 3 анкети;
3) послуга збирання документів щодо отримання субсидії на тверде паливо – 1 анкета;
4) довідка про склад сім’ї – 2 анкети;
Сама акція представляла собою оцінку роботи надання послуг в цілому : починаючи від швидкості отримання послуги, графіку роботи організації, можливості отримання консультації телефоном до облаштування місць для очікування, доступності входу та облаштування місць для відвідувачів з дітьми.
Під час перевірки послуг агенти відзначили професіоналізм і компетентність працівників , зазначили, що є можливість отримати деяку інформацію з інформаційних стендів, а також відзначили ввічливість та коректне ставлення працівників.
За результатами акції членами Молодіжної ради спільно з представниками влади було напрацьовано пропозиції, задля покращення рівня надання послуг в громаді, а саме:
1. Розширення інформування мешканців щодо послуги (розробка буклетів про послугу із значенням порядку дій, що необхідно здійснити для отримання послуги, переліком документів);
2. Покращення інфраструктури приміщення (кондиціонування приміщення, облаштування місць для відвідувачів з дітьми всередині приміщення).
Сільський голова, Бабанська Надія Володимирівна, зазначила,- «Досвід проведення акції «Секретний агент» був для нас новим, цікавим та досить таки пізнавальним, він навчив нас конструктивно обговорювати проблемні питання. Дуже приємно, що представники Молодіжної ради здатні не лише організовувати дозвілля, а й долучатися до інших сфер урядування. Ми зробили висновки: готовність покращувати рівень життя в громаді є, тому рухаємось далі та натхненно працюємо на результат».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше