Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щиро вітаємо з Днем пожежної охорони!

Свято
17.04.2019

Ваш високий професіоналізм та відданість справі, які виявлені під час виконання службових обов'язків, врятували не одне людське життя, зберегли для нашої держави тисячі матеріальних цінностей.

Спасибі вам за вірність обов’язку, за бойову готовність у будь-який час до боротьби з великою бідою. Переконані що Ви й надалі будете збагачувати кращі традиції нашої професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.

Особливу подяку висловлюємо ветеранам пожежної служби, які присвятили своє життя справі боротьби з вогнем, сумлінно виконуючи свої професійні обов’язки. Деякі із вас сьогодні знаходяться в строю, передаючи свій безцінний досвід молодому поколінню. Бажаємо вам життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України.

Найщиріші вітання колективу місцевої пожежної охорони на чолі з Жусь В.А. Щастя вам і вашим родинам, міцного здоров'я, удачі, добра і благополуччя! Сумлінно працюйте, вдосконалюйте свою майстерність, а вдячність за врятовані життя нехай стане невичерпним джерелом сил для підвищення професійних досягнень, служіння Державі та народу України!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше