Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Новина
05.11.2020
2 листопада 2020 року відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Мостівській сільські раді, на якому було розглянуто питання про стан епідемічної ситуації спричиненої поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Миколаївської області та району.
 
Враховуючи рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30 жовтня 2020 року (протокол №46), відповідно до якого на території м. Миколаєва встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки, на території усіх інших міст та районів Миколаївської області встановлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, місцева комісія вирішила:
 
1.Рекомендувати керівникам установ, організацій,освітніх закладів утриматися від проведення масових заходів, святкувань із великою скупченістю людей на підпорядкованих територіях.
2.Робочій групі забезпечити проведення перевірок щодо дотримання санітарного законодавства(Постанови №17 головного санітарного лікаря), протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування, закладах освіти та інших галузях громадської діяльності.
3.Рекомендувати керівникам установ, організацій,освітніх закладів постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з підлеглими працівниками,вихованцями щодо важливості дотримання протиепідемічних заходів, установлених для «зеленого», «жовтого» та «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше