Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про підготовку проекту рішення про встановлення місцевих податків та зборів

Оголошення
26.04.2021

Повідомлення про підготовку проекту рішення про встановлення місцевих податків та зборів

Відповідно  до  вимог  Закону  України від 11.09.2003 № 1160-ІV  “Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”,  з метою одержання зауважень  і  пропозицій  від  фізичних  та  юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект « Про встановлення місцевих податків та зборів на території населених пунктів Мостівської сільської ради».

Проект спрямований на  встановлення місцевих податків з метою покращення адміністрування та створення передумов щодо повноти надходження до місцевого бюджету податків та зборів, передбачає встановлення однакових податків та зборів на всій територій Мостівської сільської ради.

Проект  разом з аналізом регуляторного впливу  оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Мостівської сільської ради.

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у Мостівській сільській раді.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця  – норма статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”) до 26.05.2021 р з дня оприлюднення на адресу розробника: с. Мостове. вул. Степова, 11

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше