Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОЧАТОК ВІДРОДЖЕННЯ "МОСТІВСЬКОЇ ЛЕГЕНДИ"

Новина
16.10.2020
ПОЧАТОК ВІДРОДЖЕННЯ "МОСТІВСЬКОЇ ЛЕГЕНДИ"
14 жовтня для мешканців Мостівської громади відбулася значуща подія – відкриття та освячення відновленої водокачки. Майже 30 років вона не працювала та була в занедбаному стані. Підтримали ініціативу сільського голови по відродженню водокачки небайдужі жителі нашого села, а відгукнулись на проведення ремонтних робіт майстри своєї справи – Соловей Олександр і Науменко Руслан. Відновлення відбувалось поступово: спочатку було очищено приміщення від сміття працівниками благоустрою сільської ради. Потім до роботи приступили наші майстри, які вставили двері, змонтували колесо, вивели гусак та встановили пристрій для подачі води.
Джерельна та смачна вода багато років була головним об’єктом, легендою та візитівкою нашого села. З покоління в покоління передавалася легенда,згідно якої, той хто скуштував цієї «магічної» води з водокачки, назавжди залишався жити в нашому селі та зцілювався від недуг. Тож ми маємо надію,що ця пам’ятка стане улюбленим місцем відвідування туристів і просто втамує спрагу подорожнім.
Дякуємо всім небайдужим мешканцям громади,які морально та матеріально підтримали ідею по відновленню та збереженню пам’ятки села.
Це тільки часточка по відновленню водокачки, ремонтні роботи будуть подовжені, на які необхідно ще фінансування. Продовжується збір коштів, за додатковою інформацією звертатися до Алексанян О.
Спробуй і ти воду «Легенда Мостового»! Доторкнись до легенди! Пий легенду!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше