Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Самооцінка спроможності місцевої влади (Індекс спроможності).

Новина
26.07.2019

25 липня до Мостівської громади вчергове завітала програмний експерт DOBRE Наталя Сафронова. Цього разу робочій групі були представлені результати самооцінки спроможності місцевої влади (Індекс спроможності). Ця самооцінка складається з 20 показників у межах 4 компетенцій – лідерство та управління, фінансовий менеджмент і бюджетування, надання послуг та участь громадськості. Із 100 можливих балів (модельна громада) наша громада набрала 55, що є досить непоганим результатом. Але до модельної громади ще треба плідно попрацювати.

Тож до кінця поточного року нам потрібно активізувати деякі показники, а саме: участь молоді в житті громади, покращення якості надання всіх видів послуг та запровадити механізм залучення громадян «Місцеві ініціативи» що підвищить рейтинг та успішний розвиток громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше