Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Первомайське управління доводить до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту.

Новина
29.06.2021

Первомайське  управління доводить до  відома операторів ринку,  діяльність  яких пов’язана з обігом  зазначеного  харчового  продукту.

До Первомайського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  ”Щодо повідомлення RASFF ”.

Відповідно до повідомлення від   22.06.2021 № 11.1.3-26/14723 «Щодо повідомлення RASFF № 2021.2799-fup1 виявлено залишки гербіциду флуазифоп – п (0,052 mg/kg – ppm) в броколі, що експортувались з Республіки Польша (виробник, вантажовідправник: Polski Ogrod Sp. z o. o.) до України (отримувач: ТОВ «Торгівельний Дім «Асканія», м. Київ, пров. Новопечерський, 5, 01042).

      Відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше