Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пам´ятка щодо організації проведення випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах (для батьків, педагогічного та медичного персоналу навчально-виховних закладів Доманівського району)

Новина
21.05.2021

Пам´ятка щодо організації проведення випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах (для батьків, педагогічного та медичного персоналу навчально-виховних закладів  Доманівського району)

 Первомайське  управління Держпродспоживслужби  (Доманівського району)  наголошує що  на порозі чудова та трішки сумна пора – пора випускних вечорів і початку нового дорослого життя.

  Батьки та класні керівники зараз в клопотах і думках про те, як влаштувати випускникові незвичайне та яскраве свято, свято, яке залишиться в серці кожного навіки.

  Пам’ятайте головне, свята повинні бути не лише веселими, але й безпечними. Не кожний розуміє - щедрість і гостинність повинна бути поміркованою і не нести шкоди ні організаторам ні дітям.

  На жаль, епідемічна ситуація в країні дуже напружена. Більшість спалахів інфекційних хвороб та харчових отруєнь поєднує вживання недоброякісних продуктів харчування, питної води та готових страв, виготовлених як в закладах громадського харчування так і в домашніх умовах.

  Основними причинами спалахів є використання продовольчої сировини сумнівної якості ( без документів, які засвідчують її якість), відсутність належних умов для приготування страв, порушення технології приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, без належного температурного режиму. Залучення до приготування страв випадкових осіб, які не обізнані з елементарними правилами особистої гігієни та ін.

      Тому, щоб Ваші свята залишили після себе лише щасливі спогади, прислухайтесь до порад працівників Держпродспоживслужби :

     Враховуючи епідемічну ситуацію в країні Первомайське управління наголошує на забезпечені посиленого контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 (зі змінами); та провести профілактичні бесіди та роз’яснювальну роботу з підлеглими  працівниками стосовно можливих наслідків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19,  спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та необхідності дотримання карантинних заходів, соціальної дистанції в громадських місцях.

  Нагадуємо, що за невиконання вимог чинного законодавства і можливе ускладнення епідемічної ситуації ВИ несете персональну відповідальність. Давайте не будемо ризикувати своїм здоров’ям і здоров’ям випускників.

 

Відділ   державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Первомайського   управління  Головного управління  Держпродспоживслужби у  Миколаївській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше