Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

План удосконалення освітньої послуги .

Новина
11.04.2019

Мостівська громада  у партнерстві з програмою «Децентралізація приносить кращі результати  та ефективність (Добре)» за фінансової підтримки  USAID  розробила та затвердила План удосконалення  освітньої послуги . Громадська думка стала головною причиною особливої уваги  Мостівської сільської ради  до якості освітньої послуги.

    Тому  оцінка якості послуги  жителями громади є важливим показником  успішності  її удосконалення .Проведення моніторингу якості послуг дозволить керівництву  ОТГ та постачальникам послуг своєчасно виправляти недоліки та розвивати успіх.

Тому було вирішено використовувати інструменти та методологію експрес –дослідження.

Основна мета  такого дослідження-шляхом опитування жителів громади за місцем проживання  достатньо швидко отримати інформацію про думку громадян з певних,досить простих питань.

      З  9 квітня 2019 року  на території  Мостівської сільської ради  членами  ГО  «Стабільний  соціально- економічний розвиток сіл» :Тарасовим С. ,Постоленко Д., Демченко Л.,Савченко М.  було розпочато  шляхом систематичного відбору домогосподарств  особисті інтерв’ю з респондентами за місцем їх проживання з використанням автоматизованої системи опитувань DOBRE.Pytannya.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше