Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Герої не вмирають!

Новина
20.02.2019

20 лютого 2019 року жителі Мостівської громади зібралися біля пам’ятного знаку «Визволителям України», щоб вшанувати пам'ять Героїв Небесної сотні. І саме сьогодні треба сказати, -  « Люди, бережіть серця свої, щоб не стали каменем! Розбудуйте в душах Божий храм, щоб не повторити великий гріх».

Вони не були героями. Вони були звичайними людьми. І в останню мить відділи найдорожче – своє життя. За нас віддали. Аби ми жили. Долюбили за них, пісень за них доспівали. Небесний загін відлетів у небеса. Низький уклін матерям і батькам, що виховали таких синів і дочок!

Їх подвиг є символом національної честі і гідності. І поклав початок новому етапу пробудження української нації.

Дошкільнята, школярі, працівники організацій і пенсіонери долучилися до всеукраїнської акції «Ангели пам’яті». Виготовили, принесли на мітинг та прикріпили до пам’ятного знаку ангелів, як символ розстріляних мирних людей.

І наше головне завдання, відкинувши всі протиріччя та амбіції, зберегти Україну!

Слава Україні!

Героям Слава!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше