Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Круглий стіл «Зміцнення міжмуніципального співробітництва для посилення спроможності та розвитку громад».

Новина
18.07.2019

15-16 липня в рамках Національної програми обмінів для об’єднаних громад-партнерів DOBRЕ в м. Херсоні відбувся круглий стіл «Зміцнення міжмуніципального співробітництва для посилення спроможності та розвитку громад». 
Основною метою даного заходу є активізація громад - партнерів DОBRE у розвитку міжмуніципального співробітництва, розповсюдження та тиражування кращого досвіду розвитку співпраці громад. Налагодження сталих горизонтальних комунікацій між громадами, посилення спроможності органів місцевого самоврядування в процесі реалізації стратегій, впровадження ефективних та інноваційних підходів у реалізації проектів міжмуніципальної співпраці на місцевому рівні.
Директор Єврорегіону «Дністер» Микола Радіонов взяв активно участь в заході та презентував діяльність організації та кращі практики транскордонного співробітництва.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше