Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мостівська об’єднана територіальна громада стала однією з громад Миколаївщини, яка пройшла відбір програми “ U-LEAD з Європою“ для отримання допомоги у створенні і модернізації центра надання адміністративних послуг ( ЦНАП).

Новина
22.12.2020

Мостівська об’єднана територіальна громада стала однією з громад Миколаївщини, яка пройшла відбір програми “ U-LEAD з Європою“ для отримання допомоги у створенні і модернізації центра надання адміністративних послуг ( ЦНАП).
В рамках цього проєкту програма “ U-LEAD з Європою“ надає Мостівській ОТГ інституційну допомогу в створенні ЦНАП, укомплектування меблями та комп’ютерну техніку для основного офісу ЦНАП та ВРМ ( відаленого робочого місця), що знаходиться в с. Суха Балка та систему електроного документообігу “Вулик”. У майбутньому громада планує, за кошти місцевого бюджету, створити та облаштувати віддалені робочі місця в селах Олесандрівка та Козубівка.
Натомість головою Мостівської сільської ради Бабанською Н.В. та депутатами, на виконання вимог даного проєкту, було прийнято рішення: підготувати та відремонтувати приміщення для ЦНАП, що розташоване в будівлі Мостівської сільської ради. На сьогоднішній день ремонтні роботи завершено.
Заздалегідь були враховані потреби людей з обмеженими можливостями.
Незабаром у Мостівській ОТГ відбудеться відкриття власного центру надання адміністративних послуг, що в свою чергу дозволить забезпечить мешканців громади зручними та доступними адмінпослугами, які будуть надаватися в одній установі, і цим збереже час, гроші та потребу їздити до райцентру мешканцями.
Наш ЦНАП надаватиме 162 послуги ( які в подальшому будуть розширюватися).
Мешканці Мостівської ОТГ зможуть отримати послуги з:

Державної реєстрації актів цівільного стану
o Реєстрації місця проживання
o Паспортні послуги
o Послуги з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно
o Послуги з державної реєстрації юридичних та фізичних осіб
o Надання відомостей з ДЗК
o Місцеві послуги
o Послуги соціального характеру
o Адмінпослуги Пенсійного фонду

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше