Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дорога наша молодь!

Свято
27.06.2019

Дорога наша молодь!

Вітаємо вас з Днем молоді. Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість - це прекрасна пора, коли відкриті тисячі доріг, весь світ, як на долоні і будь-яка справа до снаги!

Вітаючи нашу юнь, хочеться щиро побажати їй насолоджу­ватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх. Завжди бути веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.

Тож нехай чистий погляд, світлий розум і гаряче серце дозволять Вам зростати та дола­ти найважчі перепони. Хай дух буде сильним, а вчинки сміливими і справед­ливими. І скільки б не пройшло років, зали­шайтеся в душі завжди молодими. 

Щиро зичимо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, світлого настрою, благополуччя та мирного неба! Нехай ці свята додадуть всім наснаги для плідної праці та увінчаються значними здобут­ками в ім’я процвітання.

 

Хай доля іскриться, цвіте і не в'яне,
Хай рветься в політ, мов крило журавля,
До нових вершин, до мрії, до щастя,
Хай душу наповнять нові відчуття!

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше