Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мітинг присвячений 75-річчю визволення Мостового від німецько-фашистських загарбників.

Новина
28.03.2019

«30 березня ми відзначаємо 75 річницю Дня визволення села Мостове від німецько – фашистських загарбників. У цей особливий для кожного з нас деньми згадуємо тих, хто подарував нам мирне небо і щасливе життя. У цей день ми вшановуємо мужність, відвагу, героїзм солдатів, які з честю виконали свій обов’язок, зробили все, щоб прийшла Перемога.

Цей день кровавою стрічкою пронизав усю нашу історію.

День коли ми згадуємо горе і біль, які пережили наші односельці.

Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть – священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села.

Наша шана і повага до Вас – Діти війни, саме ми повинні докласти зусиль, щоб забезпечити Вам гідне життя і забезпечену старість»  - з такими словами  звернулась до жителів громади сільський голова Бабанська Надія Володимирівна на мітингу, приуроченому 75 річниці визволення нашого краю від німецько – фашистського гніту. На заході були присутні керівники підприємств, установ, організацій разом зі своїми колективами та мешканці села, які прийшли віддати шану пам’яті полеглим у цій війні. Мітинг закінчився покладанням квітів до підніжжя пам’ятника загиблим воїнам.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше