Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спорт має дивовижні властивості!

Новина
17.02.2020

Спорт має дивовижні властивості: він об’єднує людей, знайомить їх між собою, зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються. Розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій.
Саме тому 15 лютого в приміщенні місцевого тренажерного залу випускниця Академії жіночого лідерства та депутат сільської ради Тетяна Гриневич провела тематичний захід «Здорове життя – це життя з рухом». Даний захід був спрямований для популяризації активного способу життя серед жінок зрілого віку. Адже регулярні фізичні вправи і фізична активність можуть зробити дива із нашим здоров’ям та тілом. Вправи та регулярна фізична активність допомагає багатьом системам та органам людського тіла працювати краще і дуже сильно зменшує ризик виникнення багатьох захворювань.
Дві години занять промайнули непомітно. Всі учасники заходу втомлені, але задоволені собою, вже обговорювали час і місце наступних занять.
Велика подяка Сіроштану О.В. за можливість проведення заходу такого формату.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше