Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Урочистості з нагоди 28 річниці Дня Незалежності

Свято
28.08.2019

Урочистості з нагоди 28 річниці Дня Незалежності та Дня Прапора пройшли в Мостівській громаді.

«Найрідніша нам країна – наша ненька-Україна»  -  під такої назвою відбувся 23 серпня в Мостівському СБК святковий концерт.

Під звуки «Маршу запорізьких козаків» було винесено прапор нашої держави. А відкрила урочистий концерт привітальною промовою очільниця Мостівської громади Надія Володимирівна Бабанська.

Під час концерту звучали українські народні та естрадні пісні у виконанні Олександра Сімонова, Тетяни Барабаш, Миколи Плахтини, Валентини Копаркової, Альони Ахрамович, Ірини Павленко, ансамблю «Два кольори», патріотичні вірші про прапор та герб у виконанні школярів. Підняли настрій глядачів запальні народні та сучасні танці у виконанні учасників хореографічного гуртка Мостівського НВК (керівник Драган Наталія).

В концерті взяли участь аматори з с. Олександрівка. Гучними оплесками глядачі зустрічали акапельний спів найстаршої учасниці концертної програми Олени Несторівни Коваль, молодої виконавиці Мутаф Марини, читців – Кирилюк Вікторію та Михайлуцу Владислава.

Велика подяка всім учасникам концерту та глядачам за святкову атмосферу та позитивні емоції.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше