Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ХВАЛА РУКАМ, ЩО ПАХНУТЬ ХЛІБОМ!

Новина
15.11.2020
ХВАЛА РУКАМ, ЩО ПАХНУТЬ ХЛІБОМ!
?????????????
Поле перейти – життя прожити,
То не такі прості слова,
Життя утворене від жита,
Бо хліб – усьому голова…
 
Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства – свято дбайливих господарів, людей великої працьовитості, свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ!??
 
Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку Мостівської громади, запорукою її процвітання. Я щиро вітаю керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, одноосібників та фермерських господарств нашої громади:
■ СпрАТ «Україна» - керівник Сіроштан Олександр Васильович;
■ТОВ ім. Богдана Хмельницького – директор Антіпов Володимир Григорович;
■ТОВ СП «Нібулон» - генеральний директор Вадатурський Олексій Опанасович;
■ ДП «Лідіївське» - директор Бердик Володимир Володимирович;
■ ТОВ «ЗОРЯ- АГРО» - керівник Тюхтій Олександр Степанович;
■ ТОВ «Злагода» - керівник Мурадян Аслан Романович;
■ ТОВ «Струмок» - керівник Родченко Леонід Миколайович.
 
Дякую вам за те, що прикладаєте максимум зусиль для розвитку економіки нашої громади. Ми всі усвідомлюємо, що тільки завдяки розвитку сільського господарства можливо підтримувати і розвивати соціальну сферу села, вирішувати нагальні проблеми сьогодення!
Міцного здоров’я вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Нехай врожаї завжди будуть щедрими, а погода – надійним помічником! Нехай над вашими ланами буде мирне небо, а в душі – надія та впевненість!
???????????
З повагою,
Надія Бабанська
 
 
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше