Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадські обговорення!

Оголошення
21.05.2020

                                     Шановні мешканці с. Мостове!

Повідомляємо, що з 22 травня 2020 року будуть здійснені громадські обговорення відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» № 2354-VIII від 20.03.2018 року з питання розгляду звіту про стратегічну екологічну оцінку до документу державного планування – проекту генерального плану с. Мостове Мостівської сільської ради Доманівського району Миколаївської області на підставі рішення Мостівської сільської ради № 2 від 01.11.2017 року.

Замовник документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, який прийматиме рішення про затвердження документу державного планування – Мостівська сільська рада Доманівського району Миколаївської області.

Виконавець – Товариство з обмеженою відповідальністю «Нікопроект».

Обґрунтовані пропозиції та зауваження громадськості подаються у письмовій формі, з посиланням на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції та зауваження подаються до Мостівської сільської ради за адресою: 56470, Миколаївська обл., Доманівський район, село Мостове вул. Степова, 11 або на електронну адресу: mostove.sr@ukr.net.

Відповідно до ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», у процесі стратегічної екологічної оцінки передбачається проведення консультацій з Управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської обласної державної адміністрації, Управлінням охорони здоров'я Миколаївської обласної державної адміністрації, Міністерством енергетики та захисту довкілля України та Міністерством охорони здоров'я України.

Транскордонні консультації не передбачаються.

Строки подання зауважень та пропозицій до 22 червня 2020 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ознайомитися з документацією можна за адресою: 56470, Миколаївська обл., Доманівський район, село Мостове, вул. Степова, 11, а також за посиланням - https://drive.google.com/file/d/1MlroqS_sIJFAaOiUHyX7pUhJJOexcqz1/view

Відповідальна особа за прийняття зауважень та пропозицій:

Гумініченко Ірина Леонідівна

(098)416-30-51

Сільський голова                                                                          Надія БАБАНСЬКА          

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше