Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Шкільній а також в Лідіївській ЗОШ І-ІІ ст. пічне опаленення замінено на парове.

Новина
11.11.2019

В жовтні місяці в с. Лідіївка за кошти обласного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету зроблено капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Шкільній. Дана дорога є однією з основних транспортних артерій села Лідіївка, так як на ній знаходиться корпус №1, 2 Лідіївської ЗОШ, ДНЗ, ФАП. Дорога знаходилась в жахливому стані, що створювало проблему надання різноманітних послуг.

Також в Лідіївській ЗОШ І-ІІ ст. замінено пічне опаленення на парове, більш енергоефективне та інноваційне. Реалізація даного проекту стала ще одним кроком до покращення санітарно-гігієнічних умов перебування дітей в навчальному закладі та зменшення бюджетних видатків за спожиті енерготеплоносії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше