Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Останній дзвінок

Новина
06.06.2019

У п’ятницю 31  травня в усіх школах  Мостівської громади пролунав останній дзвоник, який сповістив школярів про початок літніх канікул, а випускників покликав у доросле життя. Останній дзвоник – дуже зворушливе свято, оскільки є символічним закінченням важливого етапу у житті випускників шкіл.  На великі шкільні свята прибуло багато гостей: схвильовані матусі й татусі, численні друзі.  Також  на урочистих лінійках у кожному навчальному закладі  побували представники Мостівської сільської ради з привітальними словами до педагогів, учнів та  батьків.

Як і завжди, цього дня на подвір’ї школи панувала особлива атмосфера: великі оберемки квітів, сльози радості й хвилювання, щирі привітання, пісні, подарунки, напутні слова 11-класникам, нагородження кращих учнів, останній шкільний вальс – так відзначила свято велика шкільна родина.

 

Для випускників цей шкільний дзвінок пролунав востаннє, тож побажаємо їм успіхів у самостійному житті, а усім школярам – добре відпочити й набратись сил для здобуття нових знань.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше