Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День пам'яті захисників України.

Свято
29.08.2019

29 серпня Україна вперше на державному рівні вшановує пам’ять загиблих українських захисників. Це рішення прийнято з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві.

У день річниці Іловайська ми вшановуватимемо всіх, хто загинув на Донбасі від 2014 року. Саме 29 серпня вже кілька років називають "народним Днем пам'яті".

Мешканці Мостівської громади в цей день вшанували пам’ять про загиблих захисників хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку захисникам України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше