Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

14 жовтня ‒ значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України.

Свято
10.10.2019

14 жовтня ‒ значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України.
Українці святкують День захисника України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України.
Крім того, 14 жовтня в Україні традиційно відзначається День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також чергова річниця створення УПА.
11 жовтня біля пам’ятного знаку захисникам України в с. Мостове відбувся мітинг, приурочений до Дня захисника України.
Голова Мостівської громади привітала присутніх з Днем захисника України: «Шановні військовослужбовці, волонтери! Сьогодні свято мужніх чоловіків, захисників України. Ваше свято. Ви виконуєте складну і відповідальну місію захисників Вітчизни! У різні часи військовослужбовці, вірні сини України, вставали на захист Батьківщини. Українське військо традиційно вшановували саме на свято Покрови, напередодні якого ми вшановуємо пам’ять загиблих воїнів різних поколінь, віддаємо данину шани тим, хто захищає нашу державу на Сході сьогодні». До привітань приєднались учні Мостівського НВК та бібліотекар Мостівської сільської бібліотеки.
Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання та покладанням квітів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше