Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

12 жовтня своє родинне свято відзначили села Олександрівського старостинського округу.

Свято
16.10.2019

12 жовтня своє родинне свято відзначили села Олександрівського старостинського округу.

День села – це особливе свято, яке об’єднує всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитись назавжди, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.

Жителям села в цей день погода подарувала не по-осінньому тепле, лагідне сонечко. З самого ранку святково прикрашений сільський будинок культури привітно та гостинно зустрічав жителів та гостей села, лунала весела музика та звучали популярні українські пісні.

Святкування почалося з святкової ярмарки, на якій господині продавали свої кулінарні вироби та всілякі солодощі. На площі біля клубу лунав дзвінкий дитячий сміх та гамір, тому що поряд були розташовані дитячі розваги (батути, карусель).

А яке свято без смачної козацької каші, яку приготував Мутаф Олексій, а пригощала працівник будинку культури Горничар Наталія. Бібліотекар Михайлуца Оксана та ведуча святкового концерту Мутаф Марина привітали всіх мешканців Олександрівського старостинського округу з чудовим довгоочікуваним святом. Побажали здоров’я, мирного неба, гарних врожаїв, злагоди та достатку в родинах, хліба і до хліба.

Активну участь в святковому концерті прийняли учні та вчителі Олександрівської ЗОШ І-ІІ ступенів своїми гарними танцями та композиціями підняли святковий настрій глядачів. Неймовірне задоволення отримали від виступу аматорів Мостівського будинку культури, чудовий акапельний спів подарувала Коваль О.Н. Також в цей день з привітаннями перед односельцями виступив в.о. старости Делі Г.В., який привітав жителів сіл зі святом а також вручив подарунки: найстаршій жительці села Барановій К.П., учасникам АТО, багатодітній родині Золотушко І. та привітав родину  Вилкун В.І. та Вилкун Ю.М. з їхнім родинним святом 45-ти річчям спільного подружнього життя. В своєму привітанні Георгій Васильович проінформував про здобутки та плани розвитку на майбутнє населених пунктів та побажав всім добробуту, злагоди в родинах та розвитку громади.

Концерт продовжили учасники художньої самодіяльності Олександрівського СБК. Глядачі отримали велике задоволення та масу позитивних емоцій, заряд гарного настрою надовго.

І ще один сюрприз чекав на мешканців – безпрограшна лотерея, на якій розігрувались супер-призи: кольоровий телевізор та електрична духовка, а також велика кількість святкових призів. Без виграшу не залишився ніхто. Неймовірно пощастило Ковалю С., який виграв супер-приз.

Свято продовжилося запальною дискотекою, де всі разом танцювали і мали гарний настрій. Ще довго по селі лунав сміх та було чутно веселі мелодії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше