Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні працівники сільського господарства!

Свято
15.11.2019

Шановні працівники сільського господарства!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом.

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України та нашої громади, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!
У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати землі і тим, для кого селянська праця є сенсом життя. Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
На території Мостівської ОТГ розташовані і працюють 5 сільськогосподарських підприємств: СПрАТ «Україна» – керівник Сіроштан О.В., ТОВ ім. Б. Хмельницького – керівник Антіпов В.Г., ТОВ СП «Нібулон» ДП «Лідіївське» – керівник Бердик В.В., ТОВ «Злагода» – керівник Восканян Е.Р., ТОВ «Зоря-Агро» – керівник Тюхтій О.С., 55 – селянсько-фермерських господарств, 828 – одноосібників. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України, громади та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше