Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Новина
20.02.2020

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України, незалежність і свободу Вітчизни.
Кожного з нас змінила Революція Гідності. Навчила бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху. Приклад тому – героїчний захист східних рубежів країни саме в ці лютневі дні, волонтерський рух, самопожертва в ім’я незалежності.
Будуючи нову державу, ми не маємо забути, за що загинула Небесна Сотня. Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв! Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстояв наше життя, щасливе завтра Української Держави!
Слава Українському народові!
Вічна слава Героям!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше