Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці нашої громади!

Новина
21.11.2019

Шановні мешканці нашої громади!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей.

Цей День є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні.
З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаємо учасників національно – визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.
Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше