Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Cемінар присвячений актуальним питанням регуляторної політики.

Новина
29.03.2019

29 березня представники Мостівської ОТГ взяли участь в семінарі присвяченому актуальним питанням регуляторної політики. Захід відбувся на базі Миколаївського Цетру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U – LEAD з Європою».

«Ми розглянемо основні процедури державної регуляторної політики та участь у них громадськості, відкриті регуляторні дані, обговоримо алгоритми підготовки аналізу регуляторного впливу та М-Тесту органами і посадовими особами місцевого самоврядування» - коментує Лариса Вдовиченко, кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної політики та безпеки Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

Учасники заходу під час ділової гри розглянули експертну оцінку аналізу регуляторного впливу та М-Тесту регуляторного акту, діагностику звіту про відстеження результативності регуляторного акту та вивчили аспекти відстеження результативності та перегляду регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше