Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні жителі Мостівської об’єднаної територіальної громади!

Оголошення
30.11.2019

Шановні жителі Мостівської об’єднаної територіальної громади!
13 грудня відбудеться бюджетна сесія, не забувайте, що саме Ви можете вирішити на що варто спрямувати частину бюджетних коштів в наступному році.
ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ДО БЮДЖЕТУ НА 2020 РІК ТРИВАЄ!
Діапазон пропозицій може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю, проведення різноманітних заходів тощо. Також це можуть бути вже підготовлені проекти, в аналогічних сферах. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень сільської ради, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

Посилання на онлайн анкету - https://docs.google.com/…/1FAIpQLScMSHkw8ZxdizTjZ…/viewform…

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше