Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Оголошення
02.08.2019

ОГОЛОШЕННЯ!!

Шановні мешканці громади!

 

Відповідно до рішення виконкому Мостівської сільської ради оголошується місячник по боротьбі з карантинними бур’янами.

З настанням літа, а особливо періоду коли відсутні опади та температура повітря піднімається до відмітки під 40 градусів і коли навколо все вигоряє, бур’яни в силу своєї природної пристосованості чудово себе почувають. Але бур’яни, особливо карантинні (амброзія полинолиста та інші), а як ми знаємо, це дуже небезпечний бур’ян, як для сільськогосподарських культур так і для здоров’я людей. Тому назріла нагальна необхідність привернути увагу різних верств населення, землевласників, землекористувачів до проблеми розповсюдження карантинного бур’яну – амброзії полинолистої.

Нами проводиться активна роз’яснювальна робота серед населення, землевласників та землекористувачів, розклеюємо оголошення про те, що небхідно терміново вжити заходи по знищенню бур’янів на присадибних, прилеглих, закріплених та інших земельних ділянках шляхом скошування, зрубування або виривання.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше