Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ІІ Школа управління проектного циклу

Новина
06.06.2019

Навчатися чомусь новому завжди цікаво, особливо коли це ІІ Школа управління проектного циклу: від ідеї проекту до реалізації, яка стартувала 4 та 5 червня на базі Миколаївський Центр розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
Під час навчання у рамках Школи управління проектного циклу заплановано знайомство учасників із принципами проектного менеджменту, деревом проблем та деревом цілей з обраної проблематики, визначення індикаторів досяжності результатів.
«Одна з головних цілей школи - не тільки навчити фахівців громад писати якісні проекти, але й стимулювати обмін думками та кращими практиками діяльності. Для виконання домашнього завдання учасникам заходу необхідно розробити власний проект за формою, що відвідає вимогам Європейського Союзу, а восени презентувати свій проект колегам» - коментує спікер заходу, радник з регіонального розвитку Микола Дурман.
Набуті знання та досвід будемо впроваджувати та реалізовувати в нових проектах нашої громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше